Townships South Africa | Dronryp | Friesland

Nieuws

Het jaar 2021 en 2022

2021
Was een jaar van heel veel containers laden en in de zomer wilden veel scholen ook nog allemaal op dezelfde dag. Dit kon helaas niet allemaal uitgevoerd worden. We kregen van de Transporteur niet meer dan 3 containers per dag, dus moest er wel wat geschoven worden;  dit lukte gelukkig ook allemaal. Dank aan de scholen die dit mogelijk maakten.

Natuurlijk willen we alle mensen, leerkrachten, vrijwilligers en leerlingen hartelijk danken voor alle inspanningen en natuurlijk ook heel belangrijk voor alle spullen.
In Gambia waren ze er maar druk mee om alles over de diverse scholen te verspreiden.
Ook namens hun heel hartelijk bedankt.
 
2022
Er staat ons weer een nieuw jaar te wachten en er zijn ook al enkele ladingen gepland. Wel is het zo, dat wij hebben besloten om het iets rustiger aan te gaan doen, we worden er ook niet jonger op. Vooral rond de zomervakanties vinden wij het te druk worden. Daarom hebben we besloten om voortaan nog maximaal 1 container per week te laden en bij hoge uitzondering 2 ( als dit bij elkaar in de buurt is en dan goed uitkomt). We gaan niet meer in 1 week van hot naar her vliegen om soms tot wel 5 á 6 containers te laden verspreid over het land.

Verder hopen we dat we toch nog wel een aardig aantal containers naar Gambia kunnen verschepen!